Раннеспелый сорт дыни выдерживает перепады температуры воздуха и пригоден для средней полосы и южных регионов. В течение 60–72 дней после всходов образуются овальные жёлтые плоды массой 1,1–2,2 кг. Средняя толщина вкусной, сладкой мякоти составляет 3,5 см.
Как выращивать: посев рассады организуют в период с 20 апреля по 5 мая, а перенос сеянцев в грунт — 1–10 июня, придерживаясь схемы 90 × 60 см.
*Осы бетте ұсынылған барлық функционалдылық, техникалық сипаттамалар және өнім туралы басқа ақпарат, оның ішінде өнімнің пайдалы қасиеттері, оның дизайны, құны, компоненттері, өнімділігі, қол жетімділігі және мүмкіндіктері туралы деректерді өндіруші қосымша ескертусіз немесе ешқандай міндеттеме қабылдамай өзгерте алады
Раннеспелый сорт дыни выдерживает перепады температуры воздуха и пригоден для средней полосы и южных регионов. В течение 60–72 дней после всходов образуются овальные жёлтые плоды массой 1,1–2,2 кг. Средняя толщина вкусной, сладкой мякоти составляет 3,5 см.
Как выращивать: посев рассады организуют в период с 20 апреля по 5 мая, а перенос сеянцев в грунт — 1–10 июня, придерживаясь схемы 90 × 60 см.
Сатып алушылардың пікірлері